η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ξανόστισε το αστείο του πολιτικού και θρησκευτικού όρκου..

Έγινε μάθαμε φραστικό επεισόδιο στη Λαμία κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας επειδή ο Βαγγέλης Αποστόλου ήθελε αμέσως μετά το θρησκευτικό όρκο να δοθεί και ο πολιτικός πριν την ομιλία του νέου Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη… 
Θα μας επιτρέψει ο κ. Αποστόλου να πούμε ότι αυτό το αστείο με τον πολιτικό και το θρησκευτικό όρκο ξανόστισε… Πρέπει δηλαδή καλά και σώνει ο καθένας να δίνει τη δική του θεατρική παράσταση προς επίδειξη της αγένειας του  και για λόγους  πολιτικής εκμετάλλευσης;;;;;…. 
Ας συνόδευε τον Αλέξη Τσίπρα στο Άγιο όρος και ας τα έλεγε εκεί αυτά περί πολιτικού και θρησκευτικού όρκου ο κ Αποστόλου…. Αλλά τις μαγκιές τις κάνουμε μόνο εκεί που μας το επιτρέπουν!!!!


Φάνηκε λοιπόν από την ημέρα της ορκωμοσίας κιόλας ότι το επόμενο διάστημα το περιφερειακό συμβούλιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία πολιτικών εντυπώσεων, για μικροπολιτικές τακτικές, για λαϊκισμό με στόχο την εξασφάλιση προβολής και ψήφων στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές και για ότι του φανεί του λολοστεφανή…. 

Γι’αυτό  ο νέος Περιφερειάρχης πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στην επιλογή του προσώπου του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου…

 Μην επιλέξει πάλι με τη λογική νέος και άφθαρτος και τρείς λαλούν και δυο χορεύουν….

 Χρειάζεται πρόσωπο που να γνωρίζει από διαδικασίες και να μπορεί να διαχειριστεί μια συνεδρίαση…