η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Αποκλειστικό: Συγκινημένος ο πατέρας του Τάσου Αυλωνίτη δηλώνει: «Εύχομαι σε όλους τους γονείς τέτοιες χαρές»

ο Αντώνης Αυλωνίτης με το μικρό του γιο πανηγύρισαν
το γκολ του Τάσου στο ντέρμπι των "αιωνίων"
Με τον Τάσο Αυλωνίτη να έρχεται από τον πάγκο και να σκοράρει στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Στο πρώτο του ντέρμπι ο Χαλκιδέος αμυντικός άνοιξε λογαριασμό με την ερυθρόλευκη φανέλα και έκανε περήφανη όλη την Εύβοια!

O πατέρας του Αντώνης φανερά συγκινημένος δήλωσε :

"Τέτοιες χαρές εύχομαι από την καρδιά μου σε όλους τους γονείς. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί είναι ένα παιδί το οποίο μια ζωή δουλεύει με σκυμμένο το κεφάλι, δεν έχει παραπονεθεί για τίποτα και νομίζω αργά η γρήγορα οι κόποι του θα ανταμειφθούν. Ήδη είναι στο υψηλότερο επίπεδο στην Ελλάδα και νομίζω θα ανέβει και άλλο περισσότερο. Τρανό παράδειγμα σε όλα τα παιδιά τα οποία πρέπει να δουλεύουν και να πεισμώνουν σε κάθε αντιξοότητα. Εύχομαι ότι καλύτερο στον κόσμο του Ολυμπιακού για την χαρά που έδωσε ο γιος μου και να ξέρετε ότι μακάρι να ακολουθήσουν επιτυχίες τέτοιες"

Ο Αντώνης Αυλωνίτης, γνωστός Χαλκιδέος –όπως και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάσος- μετά την λήξη του παιχνιδιού κέρασε όλους τους πελάτες της καφετέριας, στην οποία είναι ιδιοκτήτης.

Για το eviain : Μ. Πανταζόπουλος