η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Δημοσιογραφικές ταυτότητες ζητούσε ο Αναγνώστου στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ιστιαίας!!!

Ακούσαμε ότι ο κ. Αναγνώστου δημοτικός σύμβουλος της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης στο δήμο Ιστιαίας απαιτούσε να επιδειχθούν  δημοσιογραφικές ταυτότητες από τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης…. Είμαστε από τους πρώτους που θεωρούμε ότι κυκλοφορούν αμέτρητοι δημοσιογράφοι «μαϊμούδες» στην Εύβοια, ψευτοδημοσιογράφοι  και ημιμαθείς έως εντελώς αμόρφωτοι ψευτοεκδότες που ανοίγουν ένα Μπλοκ και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επιβιώνοντας με αντιγραφές από αθηναϊκά σαΊτ και σχόλια  που θα ζήλευε και η τελευταία Κατίνα της γειτονιάς….
 Όμως στην προκειμένη περίπτωση ο κ Αναγνώστου έκανε φάουλ…
 Στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων έχουν δικαίωμα να παρευρίσκονται όσοι δημότες επιθυμούν και μάλιστα οι δημοτικές αρχές οφείλουν και πρέπει να επιδιώκουν τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών…


 Ας σταματήσει λοιπόν ο κ Αναγνώστου να παριστάνει τον τροχονόμο του δημοτικού συμβουλίου  και ας αντιληφθεί ότι είναι δημοτικός σύμβουλος της περιοχής που κρίνεται καθημερινά από τους δημότες (ως επικεφαλής συνδυασμού μάλιστα) όπως κρίνεται και η δημοτική αρχή. 

Υ.Γ . Έτσι όπως το πάει σε λίγο θα ζητάει και πιστοποιητικά πολιτικών φρονημάτων!!!!