η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τα ευβοϊκά προξενιά του ΣΥΡΙΖΑ




Την Παρασκευή 14/11 πραγματοποιήθηκε στη Κύμη η εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την ενημέρωση για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Ιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό Νέοι Ορίζοντες, Βασίλης Ντόβολης.

Από όσα μας έγιναν γνωστά στην πρόσφατη προεκλογική περίοδο, ο κύριος Ντόβολης δεν ανήκει στην ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αιτία αυτού ήταν η απόφαση να συνεχίσει τη συνεργασία με τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Δημήτρη Θωμά και όχι με την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κ.Δέσποινα Μαρίνου. 
Μια συνεργασία που έγινε γνωστή με ανακοίνωση που εξέδωσαν από κοινού οι Θωμάς-Ντόβολης, λίγες ώρες πριν τη γνωστοποίηση της απόφασης του Δημάρχου Θανάση Μπουραντά να θέσει υποψηφιότητα.

Δεδομένου
ότι δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από το κόμμα της αριστεράς για επανένταξη στις τάξεις του, ευλόγως γεννούνται ερωτήματα από την παρουσία του γιατρού στην συγκέντρωση της Κύμης. Είναι και πάλι στην ομάδα του κόμματος που φιλοδοξεί να κυβερνήσει ή όχι;;; Μήπως είναι λίγο μέσα και λίγο έξω ανάλογα με τις περιστάσεις ή σκέφτεται να κάνει κάποιο προξενιό;

Πηγή: notia evia

Eviain: Το προξενιό που υπονοεί ο καλός συνάδελφος από τη notia evia συζητείται ως ενδεχόμενο στους κύκλους του τέως δημάρχου Αλιβερίου…. 
Είναι η βουλευτική υποψηφιότητα του ιδίου του κυρίου Θωμά στο ψηφοδέλτιο του Αλέξη Τσίπρα για την Εύβοια…. 
Δεν ξέρουμε αν αυτό το προξενιό θα το κάνει ο κ. Ντόβολης ή αν αποτελεί μύχια σκέψη του απελθόντος….
 Πάντως επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει μεγάλη δημοσκοπική άνοδο και άρα συνωστισμό στην ουρά για μια θέση στη λίστα, υποθέτουμε ότι θα παίξουν ρόλο και άλλοι παράγοντες για την τελική επιλογή των υποψηφίων, οι οποίοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τους μέχρι πρότινος «εξωσυριζαΪκούς» που συνωστίζονται για μια θέση στα συριζεϊκα βουλευτικά έδρανα!!!