η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Δεν είναι μόνο ο Ακης και ο Καρατζαφέρης..και τρίτο πολιτικό πρόσωπο στο στόχαστρο των ελέγχων



Συμβάσεις μίας δεκαετίας που στοίχισαν δισεκατομμύρια ευρώ, με τα Leopard να παίρνουν την μερίδα του λέοντος αφού κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο 1,7 δις. Η εμπειρία μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι το 10% της όποιας σύμβασης ήταν μίζα στους κατάλληλους ανθρώπους για να πάρει ο εκάστοτε πολεμικός κολοσσός το έργο. Και πως η μέθοδος δεν ήταν άλλη από τις off-shore.

Οι λογαριασμοί τους όμως τελευταία ανοίγουν, όπως άλλωστε έγινε και στην περίπτωση της νήσου Gernsey η οποία έδωσε πληροφορίες για το έμβασμα που έφτασε στην Catalina, την εταιρία που φαίνεται ότι ανήκει στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.

Και οι πληροφορίες λένε ότι αναμένεται να ανοίξουν πολλοί ακόμη λογαριασμοί που θα οδηγήσουν σε ένα ακόμη πολιτικό πρόσωπο, το οποίο συνδέεται με γαλλογερμανικό εξοπλιστικό πρόγραμμα.



Eviain:
Αυτή ήταν η πορεία της Ελλάδας από τότε που ξεκίνησε η επανάσταση του 1821… 

Το πρώτο δάνειο της Χώρας ένα εκατομμύριο λίρες σύμφωνα με τις ιστορικές πηγές δεν έφτασε ποτέ ακέραιο στον ελληνικό ξεσηκωμένο λαό…. 

Απ΄το ένα εκατομμύριο μόνο οι τριακόσιες χιλιάδες λίρες δόθηκαν για την αγορά όπλων για την επανάσταση… 

Τα υπόλοιπα πήγαν σε τσέπες πολιτικών ταγών της εποχής!!!!

Αλλά ας φέρει κανείς στο μυαλό του πρόσωπα όχι μόνο από την κεντρική πολιτική σκηνή…. Από την Εύβοια….

 Προσφάτως συζητήθηκε μέχρι και σε δημόσιες συνεδριάσεις για τον πρόεδρο που με απευθείας αναθέσεις και προσωπικές υπογραφές του έδινε δουλειές του οργανισμού στο γιο του…. Κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να ψάξει βαθύτερα… 

Αυτή είναι η μοίρα μας… αυτή είναι η κατάντια μας…

 Πάθαμε Μιθριδατισμό στην κομπίνα και τη ρεμούλα!!!