η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο σίγουρος τρόπος για να κερδίσει κάποιος το Τζόκερ -Πόσο κοστίζει το «χρυσό» δελτίο


Τις τελευταίες εβδομάδες, η κλήρωση του Τζόκερ έχει γίνει κύριο θέμα συζήτησης στην Ελλάδα, με τα διαδοχικά τζακ ποτ να ανεβάζουν το ποσό που θα κληρωθεί την Πέμπτη στα 17 εκατομμύρια ευρώ. Ποιο είναι όμως το δελτίο που σίγουρα θα κερδίσει το μυθικό ποσό;

Η απάντηση είναι εύκολη.


 Εκείνο που στο οποίο θα έχουν «παιχτεί» όλα τα νούμερα του δελτίου.
 Και βέβαια σε αυτό ακολουθεί η εύλογη ερώτηση.
 Πόσο κοστίζει να συμπληρώσει κανείς όλους τους αριθμούς;

Κάτι τέτοιο θα κόστιζε 12.217.590 ευρώ, σύμφωνα με το thebest.gr. Κάτι που σημαίνει πως ακόμη κι αν όποιος το επιχειρούσε, ήταν ο μόνος που θα κέρδιζε, το ποσό που θα του έμενε θα ήταν 1.382.410 ευρώ, καθώς 3.400.000 ευρώ θα είναι μόνο ο φόρος.

evia in: Φυσικά ακόμα και αν ο ΟΠΑΠ επιτρέπει την κατάθεση ενός τέτοιου δελτίου υπάρχει η αξεπέραστη δυσκολία της κατάθεσης του μυθικού ποσού των 12.217.590 ευρώ προκειμένου να κερδηθούν με σιγουριά τα 17.000.000, όμως υπάρχει ένας ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος... 

Το ενδεχόμενο ο "Σίγουρος"....να μοιραστεί τα δεκαεπτά εκατομμύρια με έναν άλλο παίκτη που μπορεί να έχει διαθέσει 0,50 λεπτά του ευρώ!!!!  
Τότε θα διέθετε πάνω από δώδεκα εκατομμύρια για να εισπράξει οκτώμισι εκατομμύρια εκ των οποίων το 1.700.000 θα έπαιρνε η εφορία!!!! 
Δηλαδή "θα έμπαινε μέσα" πάνω από πέντε εκατομμύρια ευρώ!!!!