η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Σπαρακτική η θεία του ποδοσφαιριστή που χτυπήθηκε από κεραυνό




Απαρηγόρητη είναι η τοπική κοινωνία, αλλά κυρίως η οικογένεια του άτυχου 28χρονου ποδοσφαιριστή Γιάννη Συκιώτη, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε απότομα και άδικα το βράδυ της Πέμπτης, όταν κατά τη διάρκεια προπόνησης στο γήπεδο της Κηρίνθου στο Μαντούδι Ευβοίας χτυπήθηκε από κεραυνό.

Η μαρτυρία της θείας του, αδελφής της μητέρας του, Ματούλας Αναστασίου, στο Newsit.gr ραγίζει καρδιές. «Δεν ξέρετε τι παιδί χάσαμε, ήταν το καλύτερο παιδί, χάσαμε το αστέρι μας, ότι κι αν γινόταν τα έπαιρνε όλα επάνω του, δεν ήθελε κακό για κανέναν. Από μικρός δούλευε το παιδάκι μου» λέει.

«Ήταν ένα παιδί
χαρούμενο, ένα παιδί με τα αστεία του, ένα παιδί που βοήθαγε τους πάντες. Καταραμένοι να είναι αυτοί που 'κλείσαν τα εργοστάσια και ήρθε το παιδί πάλι πίσω και καταστράφηκε εδώ. Καταραμένη να είναι είναι η κακιά η ώρα. Από μικρό παιδί αγαπούσε τη μπάλα, μαζί με τον αδελφό του τον Γιώργο όλη μέρα με μια μπάλα ήταν.

»Αφού πήγε το παιδάκι μας στη Χαλκίδα να πάρει φάρμακα και πήγε και έκανε προπόνηση με τέτοια καταιγίδα. Που δεν έπρεπε να πάει με τέτοια κούραση και ταλαιπωρία. Αλλά ήθελε να είναι συνεπής, μπορούσε δεν μπορούσε, αφού έπρεπε να πάει, πήγε. Οι γονείς του ήταν εδώ σε εμάς και μαζεύαμε ελιές» προσθέτει με σπαραγμό.

«Σήμερα θα πηγαίναμε στον μπαμπά μου, πώς θα αντέξει ο παππούς του δίχως το παιδί, όταν του το είπαμε κράταγε 5 ώρες το κεφάλι του, είναι χάλια.»

Πώς θα αντέξω να μην το ξαναδώ αυτό το παιδί; Η μάνα του και ο πατέρας του είναι χάλια. Περιμένουμε να έρθει ο αδελφός του Γιάννη από το Μαϊάμι, ο Γιώργος, να δει τον αδελφό του. Δεν ξέρω πόσο θα αντέξουμε» λέει η Ματούλα Αναστασίου.

«Ο Γιάννης μας ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν το πιστεύω ότι δε θα τον ξαναδούμε. Όταν ερχόταν ο Γιαννούλης μας σηκωνόμασταν όλοι. Καλαμπουρτζής ήταν, μερακλής ήταν, καλό παιδί ήταν, με τις παρέες του, με τους φίλους του, δε μας άφηνε σε ησυχία.»

Θέλω να μη ξαναθρηνήσει καμία μάνα σαν την αδελφή μου. Κανένας πατέρας, κανένας παππούς, καμιά θεία. Κανένας άνθρωπος όπως θρηνούμε εμείς για το παιδί μας» κατέληξε η θεία του άτυχου ποδοσφαιριστή.



Πηγή: iefimerida