η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Σύλλογος Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας-enjoyEvia.com - πετάει για Σουηδία στην έκθεσηGrekland Panorama 13-15 Φεβ.2015.



Σε συνεργασία με την Google Developers Group Thessaloniki θα παρουσιαστούν τα μονοπάτια, οι παραλίες, ο πολιτισμός της Εύβοιας με μοναδικό τρόπο.

Χρησιμοποιώντας το Google Cardboard –ένα χαρτονένιο εργαλείο- οι επισκέπτες του περιπτέρoυ  θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια εικονική πραγματικότητα.

Όπως Αναφέρει η κυρία Μαρίνα Βαλή από τις Ροβιές εκπροσωπώντας το σύλλογο Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας, Οι επισκέπτες της έκθεσης δεν θα είναι απλοί, παθητικοί θεατές μιας φωτογραφίας. 
Θα ζήσουν μια εμπειρία με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Θα «μεταφερθούν» κυριολεκτικά στηνΒόρεια Εύβοια και θα το χαρούν με όλες τις αισθήσεις τους.



Το GVR Project (Greek Virtual Reality Project) για τον τουρισμό θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή του.

Υπάρχουν τρισδιάστατες φωτογραφίες και ήχοι για την όραση και ακοή. Ρίγανη για την όσφρηση και μια μεγάλη αγκαλιά για την αφή.



Στην έκθεση Grekland Panorama όσοι περάσετε από το περίπτερο του συλλόγου Καταλυμάτων Βόρειας Εύβοιας θα εντυπωσιαστείτε και θα διασκεδάσετε.



Οι άνθρωποί του σας περιμένουν να σας χαρίσουν μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία που θα σας παρακινήσει να επισκεφτείτε την Βόρεια Εύβοια.



Περισσότερα στο www.enjoyevia.com

http://topikiprotovoulia.blogspot.gr/

https://www.facebook.com/EnjoyEvia

http://www.panoramagreece.com/

https://developers.google.com/cardboard/

http://gdgthess.org/