η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Τελικά κύριε Μαργέλη, έβρεξε χιόνισε ή έκανε καλό καιρό για το αστυνομικό τμήμα Κύμης;;;;


Εάν παραμείνει ένα αστυνομικό τμήμα στην Εύβοια από αυτά που σχεδίαζε να κλείσει το υπουργείο δημόσιας τάξης αυτό φαίνεται ότι είναι το αστυνομικό τμήμα Κύμης...
 Φυσικά και έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι Γενικός Γραμματέας του αρμοδίου υπουργείου είναι ο Δημήτρης Αναγνωστάκης (αν και άλλοι δήμοι του νομού δεν μπόρεσαν να τον αξιοποιήσουν) αλλά συνηγόρησε και το γεγονός ότι δήμαρχος Αλιβερίου Κύμης είναι ένας από τους πιο έμπειρους αυτοδιοικητικούς  όχι μόνο της Εύβοιας αλλά και της Χώρας... 
Ο Θανάσης Μπουραντάς που κατάφερε να πείσει ότι η Κύμη πρέπει να έχει αστυνομικό τμήμα μετατρέποντας το μειονέκτημα της περιοχής (είσοδος λαθρομεταναστών από το Αιγαίο) σε πλεονέκτημα!!!


Δεν είδαμε καμιά ανάρτηση του κυρίου Μαργέλη Άγγελου ο οποίος αναρωτιόταν πριν λίγο καιρό αν «θα βρέξει ή θα χιονίσει ή αν καλό καιρό θα κάνει...»

 Πάντως δεν θα μας φανεί παράξενο άν ο πρώην στρατιωτικός, πρώην πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κύμης και μέλος των εν Αττική Kυμαίων αναρτήσει κανένα ευχαριστήριο για τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Θωμά λέγοντας ότι χάρη στις δικές του ενέργειες παρέμεινε το αστυνομικό τμήμα καθώς δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάζει το άσπρο μαύρο!!!

Υ.Γ Φυσικά καθοριστικής σημασίας ήταν και η ενέργεια του Θανάση Μπουραντά να αποφασίσει τη στέγαση του Αστυνομικού τμήματος Κύμης από το Δήμο όπως είχε κάνει με την ίδρυση του  Εφετείου της Εύβοιας το οποίο ήταν προσωπική του επιτυχία ως Νομάρχης !!!