η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Μπάχαλο το δημοτικό συμβούλιο Χαλκίδας... Απειλές, ύβρεις και επιθέσεις εναντίον δημάρχου και πρώην δημάρχου


Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας δύο δημοτικοί σύμβουλοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του δημάρχου Χαλκιδέων Χρήστου Παγώνη και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης (και πρώην δημάρχου) Θανάση Ζεμπίλη... Δύο διαφορετικά πρόσωπα, σε διαφορετικές στιγμές  και για τους δικούς τους προσωπικά ο καθένας λόγους.. 

Δεν χρειάζεται να σταθούμε στα πρόσωπα των συμβούλων αυτών αλλά στην εικόνα του δημοτικού συμβουλίου... 




Οι ευθύνες είναι συνολικές και αφορούν ακόμα και τα θύματα των επιθέσεων (Πρώην και νυν δήμαρχο), τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και όλους τους συμμετέχοντες , καθέναν ξεχωριστά και σε διαφορετικό βαθμό.....

Δεν ξέρουμε αν υπάρχει πιο χαμηλά από το δημοτικό συμβούλιο αλλά είμαστε σίγουροι ότι από όσο θυμόμαστε το συλλογικό όργανο της πόλης δεν είχε επιδείξει ποτέ στο παρελθόν τόσο τραγική εικόνα....

 Ένας αντιδήμαρχος όρθιος από την καρέκλα του να απειλεί ότι θα κόψει λαρύγγια και να στρέφεται συγκρατούμενος από συναδέλφους του να δείρει τον καθήμενο Ζεμπίλη και μια δημοτική σύμβουλος να κυνηγά ως ταύρος εν υαλοπωλείο το δήμαρχο στην έξοδο  της αίθουσας..
 Δεν κάνουμε μαθήματα καλής συμπεριφοράς σε κανένα ούτε υποστηρίζουμε ότι εμείς είμαστε καλύτεροι από τους πρωταγωνιστές αυτών των εικόνων ,αλλά αν γνωρίζεις ότι είσαι οξύθυμος και δεν αντέχεις στο διάλογο μην θέτεις υποψηφιότητα σε εκλογές...

 Εκφράζουμε λοιπόν  την βεβαιότητα ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν για δημοτικοί σύμβουλοι αυτής της πόλης.... Αλλά αφού αυτούς  ψηφίζουμε ....μας αξίζουν και με το παραπάνω!!!

Έχουμε σταματήσει εδώ και καιρό να παρακολουθούμε από κοντά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Χαλκίδας (ας είναι καλά το διαδίκτυο και οι υπεύθυνοι προγραμματιστές της περιφερειακής ενότητας Εύβοιας).. 

Το επίπεδο συνολικά είναι απαράδεκτο σε όλους τους τομείς .....

Υ.Γ 2. Τα ονόματα όσων δημοτικών συμβούλων λειτουργούν ως τσαμπουκάδες του δρόμου, δεν θα αναφερθούν ξανά από το παρόν μπλοκ, σε μια προσπάθεια να μην επιτυγχάνεται η προβολή τους, σε ένα κοινό που δυστυχώς επιβραβεύει –ή είναι αδιάφορο σε - τέτοιες συμπεριφορές!!!