η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Σύντροφοι αφήστε τις εκδρομούλες και κάντε καμιά δουλειά!!!



Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο Ακριώτης με τον Πρατσόλη χτενίζονται.... 
Ασφαλιστικό, μείωση συντάξεων, αδυναμία των πολιτών να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους (δεν λέμε για ένφια ΔΕΗ και εφορία αλλά για να βγάλουν το μήνα) και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, ήταν προσκεκλημένοι σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού με θέμα την Υπογραφή της Ευρωπαϊκής Χάρτας για την Ισότητα των Φύλων στις Τοπικές Κοινωνίες.



Ποια ισότητα των δυο φύλλων ρε σύντροφοι;;;;.... 
εδώ έχουμε χάσει τη μπάλα και δεν μπορούμε να αντιληφθούμε από μας έρχονται οι σφαλιάρες.... Καλό θα ήταν να αφήσετε τις εκδρομούλες και τις δημόσιες σχέσεις και να κοιτάξετε να μην προκαλείτε και με την παρουσία σας πλέον.....



Υ.Γ. Στην Ελλάδα του 2016 δεν τίθεται σήμερα απλώς ζήτημα ισότητας των δύο φύλλων αλλά ζήτημα ισότητας των ανθρώπων.... Για παράδειγμα... τι σχέση μπορεί να έχει μια μέση ελληνική οικογένεια που δυσκολεύεται να δώσει κολατσιό στο παιδί της που πηγαίνει στο σχολείο με ένα έλληνα βουλευτή που αμείβεται ικανοποιητικά και του παρέχονται όλα δωρεάν;;;; (μετακινήσεις επικοινωνίες κλπ;;;;)