η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 22 Μαΐου 2016

στην Α1 η Κύμη.... Αθλος για το τοπικό Μπάσκετ εφάμιλλος της επιτυχίας του Ηρακλή Χαλκίδας στο Βόλευ


η Κύμη κέρδισε το απευθείας εισιτήριο για την Α1. Νίκησε 67-56 στην Εύβοια τον Φάρο για την 29η αγωνιστική κι ανάγκασε την ομάδα του Κερατσινίου να διεκδικήσει την άνοδο μέσω playoffs.

Είναι απ' τις ιστορίες που αξίζει να μάθει κανείς και πλέον θ' ακούει πιο συχνά. Πώς αλλιώς, όταν κάθε χρονιά απ' το 2010 και μετά συνδυάζεται και με άνοδο;


Η Κύμη επικράτησε του Φάρου Κερατσινίου, ξέφυγε με 2 βαθμούς (50β. έναντι 48β.) στην κορυφή της κατάταξης με 1 αγωνιστική ν' απομένει για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α2 κι εξασφάλισε τη μαθηματική κι ιστορική παρουσία στην Α1! Κι αυτό ενώ η επανίδρυση του συλλόγου το 2010 βρήκε την ομάδα στην Γ' ΕΣΚΑΣΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας).


2010-11: Γ' ΕΣΚΑΣΕ
2011-12: Β' ΕΣΚΑΣΕ
2012-13: Α' ΕΣΚΑΣΕ
2013-14: Γ' Εθνική
2014-15: Β' Εθνική
2015-16: Α2
2016-17: Α1


Με την απ' ευθείας άνοδο στην πρώτη τη τάξει κατηγορία να 'ναι μία και μοναδική κι ήδη καπαρωμένη απ' την Κύμη, ο Φάρος Κερατσινίου θα 'χει νέα ευκαιρία μέσω των playoffs (θέσεις 2-4). Αν τα καταφέρει, κι η δική του πορεία τα τελευταία χρόνια θα 'ναι αξιοζήλευτη, φέροντας στο... βιογραφικό του και τον τίτλο του φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδος.


gazetta.gr

Eviain: η Εύβοια έχει πλέον δυο εκπροσώπους της στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας... Του Ηρακλή Χαλκίδας στο Βόλεϋ και της Κύμης στο Μπάσκετ.... Δυο περιπτώσεις που αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες στους φιλάθλους , τους προπονητές αλλά κυρίως στους παράγοντες των ομάδων οι οποίοι αποδεικνύουν πως όταν βρεθούν σοβαροί άνθρωποι να πλαισιώσουν και να υποστηρίξουν τις ομάδες αυτές μπορεί να πετύχουν το φαινομενικά ακατόρθωτο.... Προσωπικά εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας και στον προπονητή της Κύμης Βασίλη Μπρατσιάκο...
 Έναν παιδικό φίλο που απέδειξε πως η προσήλωση στο στόχο επιβραβεύει πάντοτε την προσπάθεια!!!!