η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

'Εχε τον νου σου στο παιδί, κλείσε την πόρτα με κλειδί, ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ!




Φρικαλέο, αντιευρωπαϊκό και αντιεπιστημονικό το Συμβόλαιο Τιμής παιδιών – γονέων του Φίλη

Ενα από τα χειρότερα εγκλήματα που δεν έχει παραγράψει ούτε ο ευεργέτης των κάθε λογής κακούργων υπουργός της μονόφθαλμης Δικαιοσύνης Παρασκευόπουλος, ο άνθρωπος που ευθύνεται για τους χιλιάδες ληστές και κάθε λογής κακοποιούς που κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας, είναι η παρενόχληση και κακοποίηση των παιδιών.

Τι γίνεται όμως όταν μια άλλη ψυχική κακοποίηση και πνευματική παρενόχληση έρχεται από το ίδιο το επίσημο κράτος, σύμφωνα με το νέο εγχειρίδιο… τιμής της φανατικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας που, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λέει… πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας;


Θέλει να μπει σαν την ανατολικογερμανική Κα-Γκε-Μπε (KGB για τους παλιούς) μες στα σπίτια μας και, βάσει… Συμβολαίου Τιμής, να μας υποδεικνύει πώς θα προσφωνούμε το κορίτσι ή το αγόρι μας, με ένα ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ που προμηνύει πολύ χειρότερα για το τι έχει να γίνει από φουλ βλαχοαριστερή προπαγάνδα μέσα στα ίδια τα σχολεία.

Πρόκειται για ένα κείμενο απύθμενου πολιτικού φανατισμού, ασύλληπτης κενότητας και ρηχότητας που, πέραν της φαιδρής απόπειρας να φτιάξουν νέα… «κομμουνιστάκια» εν έτει 2016, ουδεμία σχέση έχει με τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ευρώπης. Τα οποία μάλιστα χρησιμοποιεί ως προκάλυμμα δήθεν αναμόρφωσης για να προχωρήσει σε εκπαιδευτικό σκοταδισμό ψευτοαριστερής απόχρωσης, ετοιμάζοντας στην ουσία τον ραγιά του αύριο.

Ο ΑΦελληνισμός των παιδιών είναι ο πρωταρχικός του στόχος.

Γιατί αν δεν μάθεις στο Ελληνόπουλο τα ΒΑΣΙΚΑ που το κάνουν Ελληνα, αν δεν του πεις π.χ. ότι η σκούφια του κρατάει από μια χώρα με Ιστορία 3.000 χρόνια πριν, αν δεν του μιλήσεις για τον Παρθενώνα, τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη (και τον Ηράκλειτο συν τον Πυθαγόρα φυσικά), ή για το μεγαλείο ψυχής διαμέσου των αιώνων από τον Λεωνίδα με τους 300 έως την Αλωση της Πόλης και από τον Γεώργιο Καραϊσκάκη έως τον Παύλο Μελά και το «ΟΧΙ» του ’40, συγγνώμη… αλλά τι shit Ελληνας θα γίνει;

Δεν λέμε να μάθει ΜΟΝΟ αυτά και να ντύνεται με φουστανέλες, όχι δα, πλην όμως αν βγάλεις από τον Ελληνισμό τα βασικά στοιχεία, τότε τι στο καλό θα το κάνει να ξεχωρίζει από το Βουλγαράκι ή το Πακιστανάκι που θα κάθεται στο διπλανό θρανίο;

(Ή μήπως αυτό ακριβώς θέλουν; Να γίνουμε όλοι το ίδιο και να χαθεί η Ελληνική ταυτότητα. Ασε που του απαγορεύεις να κάνει και τον σταυρό του -εάν και εφόσον το θέλει-, ενώ το άλλο, αν γουστάρει, φοράει μαντίλα.)



Εχοντας όμως τον Φίλη, τον Λιάκο και τη Σία Αναγνωστοπούλου στο υπουργείο Παιδείας, το καθεστώς Τσίπρα σου ξεκαθαρίζει μια και καλή ότι δεν θέλει να πάρει ΜΟΝΟ το ΒΙΟΣ σου, που εδώ που τα λέμε το έχει ήδη ρημάξει βάζοντας φωτιά στην αγορά σαν τον Ιμπραήμ που πυρπόλησε την Πελοπόννησο.

Δεν του φτάνει μόνο αυτό, αλλά θέλει να κλέψει και το όνειρο από το μυαλό των παιδιών σου – κι εδώ είναι που αρχίζει η αληθινή θηριωδία της κατά φαντασίαν Αριστεράς.

Μπορεί να φαίνεται αστείο το να μας κάνουν συστάσεις και μάλιστα με υπογραφή Συμβολαίου Τιμής (που γύρευε σε τι δεσμεύσεις αποσκοπεί) για το αν θα αποκαλούμε τα παιδιά μας… «βασιλόπουλό μου» ή «πριγκίπισσά μου», όμως δεν είναι.

Αυτό και πολλά άλλα αποβλέπουν στο να παρεμβαίνει το κράτος ακόμα και μέσα στην ίδια μας την οικογένεια!

Σαν να αναβιώνει το Σιδηρούν Παραπέτασμα, 30 χρόνια μετά την πτώση του Τείχους, στην Ελλάδα αποκλειστικά.

Αλλωστε τα περί «πριγκιπόπουλων» δεν υπάρχουν πια στην ελληνική κοινωνία.

Σήμερα ο πατέρας θέλει να το φωνάζει… ΣΠΑΝΟΥΛΗ, άμα το παιδί «καρφώνει» ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, και η μητέρα να λέει το κορίτσι… Ζιζέλ (τοπ μόντελ είναι, άσχετε Λιάκο, όχι καμιά συντρόφισσα Τουπαμάρος) εφόσον στα μάτια της είναι η πιο όμορφη του κόσμου!

Με το που ανεβαίνει το αγόρι στο πρώτο του ποδήλατο το προσφωνούμε Χάμιλτον (ΟΧΙ πια Σουμάχερ, χτύπα ξύλο), τον μπαλαδόρο πιτσιρικά με το τόπι Μέσι και το κοριτσάκι που έχει τον ρυθμό μέσα του Μπιγιονσέ ή Τάμτα αν το παίζει fashion icon…

Πιάνει το παιδί το iPhone και το αποθεώνουμε χαρακτηρίζοντάς το Ζούκερμπεργκ!

Σε κάθε περίπτωση, κανένα δεν έπαθε τίποτα όπως κι αν το έλεγαν οι γονείς του μικρό, αλλά πάνω και πριν απ’ όλα δεν είναι δουλειά του Φίλη και του Λιάκου, της Σίας και του Τσίπρα να μας πουν πώς θα τα μεγαλώσουμε.

Ιδίως αν θέλουν να τα κάνουν σαν τα μούτρα τους.




Φαίνεται όμως ότι η λεγόμενη Αριστερά έχει μια τάση, που είναι γεγονός ότι δεν την έχει ξεπεράσει καθόλου:

να θέλει να… αρπάξει τα παιδιά από τα σπίτια τους για να τα κάνει στρατιωτάκια, τάχα μου σωστούς πολίτες, στην πραγματικότητα όμως πειθήνια συντροφάκια.

Θα ήλπιζε κανείς ότι ειδικά η ελληνική Αριστερά, η οποία βαρύνεται με το αποτρόπαιο έγκλημα του παιδομαζώματος στον λεγόμενο Εμφύλιο -όταν έσυρε αμέτρητες χιλιάδες μωρά και ανήλικα στην Αλβανία και στη Ρωσία για να γλιτώσουν από τη δήθεν… φασιστική Ελλάδα, καταστρέφοντας αθώες παιδικές ζωές για πάντα (κάτι για το οποίο δεν έχει ζητήσει ποτέ επίσημα συγγνώμη)-, δεν θα άγγιζε το θέμα «παιδί».

Δυστυχώς, όμως, το οργουελο-σταλινικό σχέδιο με το Συμβόλαιο Τιμής που ετοιμάζει το εθνομηδενιστικό κομιτάτο Φίλη, Λιάκου (αυτός που λέει τους Μακεδονομάχους τζιχαντιστές) στο υπουργείο Παιδείας είναι χειρότερο ακόμη κι από Μνημόνιο.

Αλλωστε δεν συνιστά μνημονιακή υποχρέωση, αλλά… ιδεοληπτικό ρεβανσισμό της Αριστεράς.

Επιπλέον, ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ απέχει… μισό αιώνα από την πολιτισμένη Ευρώπη περιορίζοντας τα μαθήματα Πληροφορικής αλλά και των Αρχαίων Ελληνικών, τα οποία για τους πιο μορφωμένους Δυτικούς θεωρούνται Τιμή τη σήμερον ημέρα.

Πάλι καλά που δεν έχει κόψει και τα Μαθηματικά προκειμένου να ξεχάσουμε πόσο κάνει 1 + 1 για να μην καταλαβαίνουμε τις τιμές στα σούπερ μάρκετ όταν θα έχουν αποκτήσει αρκετά μηδενικά.

Επειδή, όμως, εδώ δεν χωράνε αστεία, το μόνο που απαιτείται να κάνουμε είναι να προστατέψουμε τα παιδιά μας και να αρνηθούμε να τα παραδώσουμε στο «παιδομάζωμα του μικρού πρίγκιπα».

Αν δεν κινηθεί από μόνη της η Δικαιοσύνη αλλά και οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων για το σοσιαλφασιστικό «Συμβόλαιο Τιμής» των Φίληδων που παραβιάζει κάθε αρχή του ελεύθερου πολιτισμένου κόσμου και της Ε.Ε., να μην το υπογράψει έτσι κι αλλιώς κανείς.

Πρόκειται για Σκουπίδι Ντροπής και θα πρέπει να ακουστεί από παντού η φωνή: κάτω τα βρωμομυαλα σας από τα παιδιά μας!

Θα τα προσφωνούμε όπως θέλουμε και εκείνα θα λένε τον εαυτό τους όπως τον φαντάζονται στο αθώο τους μυαλουδάκι, γιατί πολύ απλά κανένας, μα κανένας δεν δικαιούται να τους απαγορεύσει να ονειρεύονται.

Αλλωστε και ο ίδιος ο Φίλης, όπως δήλωσε, αποκαλεί το παιδάκι του «φως μου», εκφράζοντας ίσως με αυτόν τον τρόπο υποσυνείδητα τη μεγάλη ελπίδα ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙ…
Αυτός και οι όμοιοί του!

Εχε τον νου σου στο παιδί, κλείσε την πόρτα με κλειδί, ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ!


Θ.Αναστασιάδης