η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Μία δεν πιάνει ο Ρέμος μπροστά στον Πάνο Καμμένο[VIDEO] Η συναυλία της χρονιάς στην Παναγία της Τήνου

video από το σόου του Πάνου στην παναγία της Τήνου


Μακελειό ΕΡΤ-ΣΚΑΙ για την μετάδοση της συναυλίας του Πάνου Καμμένου από την Παναγία της Τήνου!

Η κρατική τηλεόραση κατηγορεί τον ΣΚΑΙ ότι της υπέκλεψε από αέρος (διαστημικός σταθμός) την τρίωρη μετάδοση της συναυλίας στην οποία συμμετείχαν οι φανατικοί “τζιχαντιστές” της ορθοδοξίας ενώ πλήθος κόσμου γονυπετείς περίμεναν το θαύμα. Ο καθένας ότι θαύμα επιθυμεί καθότι αυτή τη μέρα χιλιάδες οξυδερκείς πιστοί σπεύδουν στην ομώνυμη εκκλησία οι ταμίες της οποίας κάνουν χρυσές δουλειές.

Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που μία εκκλησία κονομάει περισσότερη κασαδούρα από το Nammos του αρχιμανδρίτη Ζαννή. Αναρωτιέται κανείς εάν υπήρχαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο ναό κι αν κοβόνται αποδείξεις. Διαφορετικά θα πρέπει πάραυτα ο Ναός να βάλει POS συνδεδεμένο με παρατράπεζα της βουλγαρικής μαφίας.




Ο Πάνος Καμμένος (χρόνια πολλά) για μια ακόμη φορά έκλεψε την παράσταση.

Η συναυλία του Πάνου Καμμένου στην Παναγία της Τήνου επισκίασε την αντίστοιχη του Ρέμου στο Nammos.




Στην συνέχεια ο Πάνος πήρε την θαλαμηγό του Πολεμικού Ναυτικού και ανοίχτηκε στο πέλαγος αφήνοντας στο λιμάνι τον Λεβέντη να περιμένει μάταια. Οση ώρα ο Λεβέντης περίμενε στο λιμάνι προσπαθούσε να φέρει στη μνήμη του την διαδικασία πώλησης του Καναλιού 67 στον Γιώργο Κουρή γιατί ανησυχεί επειδή κάποιοι κακεντρεχείς ψάχνουν τα σχετικά χαρτιά.



Hταν τέτοιο το ενδιαφέρον της συναυλίας που δύο κανάλια πλακώνονται άγρια.

Αρχικά η κρατική τηλεόραση με ανακοίνωσή της κατηγόρησε τον ΣΚΑΪ για «πρωτοφανή για τα τηλεοπτικά ήθη κλοπή της εικόνας της ΕΡΤ από την τηλεοπτική κάλυψη της Θείας Λειτουργίας στην Ευαγγελίστρια της Τήνου, τη λιτάνευση της θαυματουργής εικόνας και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου στο νησί».

Σύμφωνα με τη διοίκηση της ΕΡΤ, μάλιστα, ο ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός «έκλεβε την εικόνα της ΕΡΤ από τον αέρα και την αναμετέδιδε, καλύπτοντας τα λογότυπα της ΕΡΤ και τους τίτλους της για να μη φανεί η λαθροχειρία».

Από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ με ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «στην ΕΡΤ δεν έχουν τον Θεό τους» κατηγορώντας την ότι ζητά την «αποκλειστικότητα» στη Θεία Λειτουργία και στη λιτάνευση. Στη δικιά του ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός σημειώνει ότι έστειλε δική του αποστολή με 4 κάμερες, 2 μονάδες εξωτερικής μετάδοσης και ένα drone που δεν απογειώθηκε μετά από αίτημα της ΕΛΑΣ για λόγους ασφαλείας.

«Καρφώνει», μάλιστα, την ΕΡΤ για τη μη μετάδοση της εικόνας του προκριματικού γύρου του αγώνα της μετέπειτα χρυσής Ολυμπιονίκη Άννας Κορακάκη γράφοντας στην ανακοίνωσή της ότι «ως ΣΚΑΪ θα ευχόμασταν επίσης «φώτιση» στη διοίκηση της ΕΡΤ και όχι άλλες χαμένες μεταδόσεις Ελλήνων αθλητών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δυστυχώς δεν πιστεύουμε στα θαύματα».

πηγή: Κουρδιστό πορτοκάλι