η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Eπιδότηση για αγορά… βιάγκρα ανακοινώνει από τη ΔΕΘ ο Τσίπρας


Ένα μείζον δίλημμα πλανάται πάνω από τη χώρα από χθες. Ένα δίλημμα που ανέδειξε, με σχετική πικρία, και η εφημερίδα της κυβέρνησης, η πάντα… έγκυρη Αυγή. «Ποιος… πηδάει καλύτερα; Ο δεξιός ή ο αριστερός»;

Κι όταν εννοούμε πηδάει προφανώς αυτό δεν αφορά το… άλμα εις ύψος, η σεξουαλική ζωή είναι το ερώτημα. Αφορμή, μια έρευνα που διεξήγαγε μια εταιρεία η οποία αναφέρει ότι οι άνθρωποι με συντηρητικές πολιτικές πεποιθήσεις δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, σε σύγκριση με τους αριστερούς,


Μάλιστα,
εκείνοι που περιγράφουν τους εαυτούς τους ως «πολύ δεξιούς», είναι οι πιο ευτυχισμένοι σε αυτόν τον τομέα, σύμφωνα με την έρευνα στην οποία μετείχαν 19.000 άνθρωποι στη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και τη Δανία.

Σύμφωνα λοιπόν με αυτή την έρευνα, οι «πολύ δεξιοί» είναι πιο πιθανό να είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι, αλλά οι κεντροδεξιοί είναι λιγότερο ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή σε σύγκριση με τους κεντρώους.

Στη Βρετανία,
το 73% όσων δήλωσαν «πολύ δεξιοί», απάντησαν ότι είναι ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή, απάντηση που έδωσε το 68% όσων αυτοχαρακτηρίζονται «πολύ αριστεροί» και το 66% των αριστερών.

Το συμπέρασμα είναι λοιπόν ότι άμα είσαι δεξιός… πετάς στο κρεβάτι, άμα είσαι αριστερός… ο κούκος δεν λαλεί συχνά.

Πρόκειται ασφαλώς για μια από τις χιλιάδες έρευνες που βγαίνουν για τη σεξουαλική ζωή και οι οποίες προσελκύουν πάντα το ενδιαφέρον του κόσμου και κάνουν πολλά κλικ στο ίντερνετ. Γιατί να δώσεις σημασία και να ασχοληθείς και πόση σημασία μπορεί να έχει αν κάποιος ψηφίζει και τι, με αποτέλεσμα να κάνει και περισσότερο σεξ; Αν κι εδώ που τα λέμε, όταν ασχολείσαι κάθε μέρα με το πόσες μολότοφ θα ρίξεις, πώς θα πολεμήσεις το… κεφάλαιο, που έχει καλύτερο μπάφο και αν θα βρεις τα συντρόφια στο καφενείο των Εξαρχείων για πρέφα, που μυαλό για σεξ.

Τι το ήθελαν να δημοσιεύσουν την έρευνα. Θίχτηκαν οι αριστεροί της «Αυγής» κι έγραψαν: Πενία επιχειρημάτων, επικοινωνία κατεργάζεται. Ως εκ τούτου, στην πολιτική αντιπαράθεση ελλείψει επιχειρημάτων και πρότασης διεξόδου από την κρίση η Ν.Δ. επιστράτευσε το σεξ.

Μετά το φιάσκο της πρόσφατης δημοσκόπησης που παρουσίασε ο ΣΚΑΙ με 30% αναποφάσιστους, μια νέα έρευνα από χθες προστέθηκε στη δεξιά επιχειρηματολογία.

«Ανέβηκε η λίμπιντο της δεξιάς» υποστήριξε ο «ειδικός» σεξολόγος στο ΣΚΑΙ σχολιάζοντας τα αποτελέσματά για τις επιδόσεις στο σεξ δεξιών και αριστερών.

Αφού ανέλυσε διεξοδικά ότι η «αριστερά έγινε εξουσία και έχει μειωμένη ευαισθησία», «το σεξ είναι μια βίαιη πράξη» (!) και άρα είναι καλύτεροι σε αυτό οι δεξιοί (ως μπρουτάλ;) που αποδέχονται την πραγματικότητα και όχι οι ρομαντικοί αριστεροί που την αμφισβητούν!

Κατέληξε πανηγυρικά στο αντιφατικό με όσα ισχυρίστηκε συμπέρασμα (αφού έχασε η αριστερά την ευαισθησία της, τώρα που είναι στην εξουσία), «η εξουσία είναι μια πάντα δεξιά πράξη»!

Να σημειωθεί ότι από χθες η έρευνα έχει γίνει πρώτο θέμα στο τουίτερ και αναπαράχθηκε από όλα τα μέσα της δεξιάς».

Με απλά λόγια, η Αυγή κατηγορεί τη ΝΔ γιατί… πηδάει περισσότερο και γιατί οι αριστεροί έχουν ένα πρόβλημα με το κρεβάτι. Και γι’ αυτό θα κερδίσει και τις εκλογές.

Τι να πει κανείς,
αφού ασχολούνται σοβαρά στον ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύει πόσο… ασόβαροι είναι. Ελπίζουμε να μην κάνει ανακοινώσεις στη ΔΕΘ ο κ. Τσίπρας για το θέμα. Όπως, για παράδειγμα να ανακοινώσει επιδότηση για αγορά… βιάγκρα μόνο σε όσους ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε, ο κ. Τσίπρας και η παρέα του θα έπρεπε να γελάνε με την έρευνα. Απέδειξαν 1,5 χρόνο τώρα ότι… μπορούν και πηδάνε… έναν ολόκληρο λαό.
antinews.gr