η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Τατσόπουλος: Έχουμε μια γελοία αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση, την πιο ανίκανη κι επικίνδυνη



Freepen.gr – Φαρμακερός ο τ. βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πολιτευτής του Ποταμιού, Πέτρος Τατσόπουλος σε ανάρτησή του στο facebook τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Συγκεκριμένα ανήρτησε:


«Καθώς ψυχορραγεί το 2016, καλό είναι να κάνουμε μια εσωτερική πολιτική σούμα, στο βαθμό που μας το επιτρέπουν οι μέχρι στιγμής ενδείξεις.
Λοιπόν, έχουμε και λέμε.

Έχουμε μια γελοία αριστερο-ακροδεξιά κυβέρνηση, την πιο ανίκανη, την πιο επικίνδυνη (λόγω ανικανότητας) και την πιο γραφική των τελευταίων 42 χρόνων, που επιβιώνει με την τεχνητή αναπνοή μιας λυμφατικής πλειοψηφίας στη Βουλή και της βεβαιότητας (αυτής της ίδιας λυμφατικής πλειοψηφίας) ότι, αν αποσύρει την εμπιστοσύνη της από την κυβέρνηση, δεν πρόκειται να ξαναδεί έδρα (και μισθό) στο κοινοβούλιο ούτε με το τηλεσκόπιο του Γαλιλαίου.

Έχουμε μια εφησυχασμένη αξιωματική αντιπολίτευση που την νανουρίζουν κάθε βράδυ οι δημοσκοπήσεις και δεν τολμάει ούτε να κουνήσει το δαχτυλάκι της προς μια πιο ρηξικέλευθη κατεύθυνση, με το φόβο (όχι αβάσιμο) ότι θα χάσει περισσότερους ψηφοφόρους από όσους θα κερδίσει.

Έχουμε μια ναζιστική εγκληματική παραστρατιωτική οργάνωση που καγχάζει με τα χάλια μας και περιμένει απλώς να δρέψει τους καρπούς από την πλήρη κατάρρευση του κοινοβουλευτισμού στην Ελλάδα.

Έχουμε μια κεντροαριστερά για γέλια και για κλάματα που επιχειρεί, η μωρή παρθένα, να πετύχει την ενότητά της μέσω σχεδόν καθημερινών νέων διασπάσεων.

Έχουμε ένα trash κόμμα από τη δεκαετία του 1990 κι ένα κομμουνιστικό κόμμα από την περασμένη χιλιετία.

Έχουμε ένα από τα πιο αυτάρεσκα, τα πιο οκνηρά και τα πιο μονόχνωτα εκλογικά σώματα της υφηλίου. Εν ολίγοις;

Έχουμε τον ορισμό του Βάλτου. Μια Πηνελόπη Δέλτα μάς λείπει μονάχα, για να αποτυπώσει τα Μυστικά του. Χρόνια πολλά, είπα; Χρόνια πολλά».