η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Μιλάνε όλοι μιλάει και ο Σίμος για το Σαββίδη::::



Διαβάσαμε σε ένα τοπικό μπλοκ το εξής σχόλιο με τίτλο "η βουλή δεν είναι πλυντήριο"
Αποτέλεσμα εικόνας για Κεδίκογλου Σαββίδης eviain"Δεν θυμάμαι ποτέ στη βουλή πρωθυπουργό να υπερασπίζεται ονομαστικά επιχειρηματία. Η βουλή δεν είναι πλυντήριο είπε ο Σίμος Κεδίκογλου στον ΣΚΑΙ χθες το πρωί και πολλοί είναι αυτοί που θα συμφωνήσουν μαζί του"

 Εμείς φυσικά και συμφωνούμε μαζί του αλλά επισημαίνουμε στο συντάκτη του σχολίου και στον βουλευτή που φαίνεται ότι έχουν πολύ κοντή μνήμη ότι η νοημοσύνη των πολιτών δεν είναι ναύλον καλσόν να την ξεσκίζουν κατά βούληση!!!

 Θυμόμαστε πολύ καλά ότι ο κύριος Κεδίκογλου ως υπεύθυνος τομέα ελληνορωσικής φιλίας της Νέας Δημοκρατίας ήταν κάτι ως οπίσθια με εσώρουχο (κοινώς, "κώλος και βρακί") με τον εν λόγω επιχειρηματία o οποίος είχε στενότατες επαφές και σχέσεις μετέπειτα με την κυβέρνηση Σαμαρά... 


Τώρα που αυτομόλησε στον ΣΎΡΙΖΑ έγινε διαπλεκόμενος;;;;; 




Τουλάχιστον ο κύριος Κεδίκογλου δεν δικαιούται δια να ομιλεί (όπως έλεγε κάποτε με αυτό το ιδιότυπο συντακτικό ο Μένιος Κουτσόγιωργας στη βουλή -τότε που ο μπαμπάς του Σίμου ήταν υπουργός του ΠΑΣΟΚ)... 

όσο για τις δηλώσεις του κυρίου Σαββίδη περί στήριξης στο πρόσωπο του Τσίπρα θεωρούμε πως αποτελούν  τον ορισμό του εξευτελισμού του πολιτικού συστήματος αυτής της χώρας!!!!