η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Χαλκιδέοι εγκλωβίστηκαν στο τρένο Αθήνα Χαλκίδα

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατάληψη στις γραμμές τρένου από πρόσφυγες




Εχθές το μεσημέρι οι επιβάτες της γραμμής του τρένου Αθήνα Χαλκίδα έμειναν εγκλωβισμένοι για αρκετή ώρα μέσα στα βαγόνια όταν στο ύψος της Μαλακάσας μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot της περιοχής έκαναν κατάληψη στις γραμμές προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις πλημύρες που έγιναν στις σκηνές τους … η κακοκαιρία που έπληξε όλη τη χώρα γέμισε λάσπη το πρώην στρατόπεδο που φιλοξενούνται όμως τα γεγονότα της Μάνδρας, οι νεκροί της φυσικής καταστροφής και η επικαιρότητα που ήταν στραμμένη στη δυτική Αττική δεν επέτρεψαν στα μέσα ενημέρωσης να καλύψουν αυτή την κινητοποίηση….



Πολλά παιδιά από τη Χαλκίδα τα οποία σπουδάζουν στην Αθήνα αλλά και εργαζόμενοι που επέστρεφαν στη δουλειά τους ταλαιπωρήθηκαν μέχρι οι δυνάμεις της αστυνομίας να απεγκλωβίσουν το τρένο….




Δυστυχώς ούτε οι συγγενείς τους μπορούσαν να πάνε με τα αυτοκίνητά τους στην περιοχή για να τους παραλάβουν καθώς οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ κρατούσαν τα βαγόνια κλειστά προκειμένου να μην εισέλθουν οι πρόσφυγες ,πολλοί από τους οποίους ήθελαν να επιβιβαστούν και να απομακρυνθούν από το σημείο…. Μετά από αρκετή ώρα ταλαιπωρίας το τρένο αναχώρησε για την Χαλκίδα όπου συγγενείς και φίλοι περίμεναν τους επιβάτες.