η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Η Εύβοια δεν προωθείται στο εξωτερικό με ερασιτεχνισμούς και τζάμπα ταξιδάκια!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Παγώνης στην Κϊνα



Πληροφορηθήκαμε από ένα δελτίο τύπου του δήμου Χαλκιδέων-από αυτά που πείθουν μόνο τους συντάκτες τους για το περιεχόμενό τους- ότι ο δήμαρχος Χρήστος Παγώνης και η αποστολή του δήμου πέτυχαν να διαφημίσουν τα ευβοϊκά προϊόντα επί τέσσερις ημέρες στην κινεζική πόλη των 11 εκατομμυρίων που πήγαν (ταξιδάκι αναψυχής -σημειώνουμε εμείς)….


Λοιπόν εάν εμείς είμασταν Κινέζοι και ερχόταν ένας τύπος σαν τον Παγώνη να προωθήσει τα ευβοϊκά προϊόντα θα πραγματοποιούσαμε άμεσα εγχείρηση αλλαγής φύλλου, εγχείρηση αλλαγής εθνικότητας και θα παίρναμε τα όρη και τα λαγκάδια προκειμένου να εντρυφήσουμε στο βουδισμό…..
Εάν ήθελε ειλικρινώς να προωθήσει τα ευβοϊκά προϊόντα στην Κίνα ο δήμος της Χαλκίδας θα προσλάμβανε με σύμβαση ορισμένου χρόνου τέσσερα πέντε όμορφα παιδιά αγόρια και κορίτσια με άριστη γνώση αγγλικής και Κινεζικής γλώσσας και θα τα έστελνε ως πρεσβευτές στην όποια εκδήλωση….
Έτσι κερδίζεις το κινεζικό ακροατήριο όχι αξιοποιώντας τον ίδιο το δήμαρχο παρά τις ομοιότητές του με το Φου Μαντσού…




Το ταξιδάκι του κυρίου Παγώνη στην Κίνα όσο και αν προσπαθεί να μας πείσει περί του αντιθέτου ήταν μια ωραία εκδρομούλα …..

Με τη λογική ενός «τσίπη» δημοσίου υπαλλήλου που εκμεταλλεύεται την περίσταση της εκλογικής επιτυχίας του στο δήμο για να ταξιδέψει στο εξωτερικό σκεπτόμενος «πότε θα μου ξαναδοθεί η ευκαιρία να πάω στην κίνα με τσάμπα εισιτήρια;;;;;»




Υ.Γ. Άντε δήμαρχε καλά ταξίδια….
Σου ευχόμαστε να εκπροσωπήσεις τη Χαλκίδα και στο Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και όπου αλλού σου δοθεί η ευκαιρία….

Τέτοια εκπροσώπηση δεν καταφέρνουν ούτε οι επιμελητηριακοί σύμβουλοι της Εύβοιας που έχουν λιώσει στα ταξιδάκια αναψυχής!!!!!