η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

ο συνδυασμός «νέο επιμελητήριο» αποκλείστηκε από τις εκλογές του ΕΒΕΕ λόγω ποσόστωσης (ανεπαρκής αριθμός γυναικών υποψηφίων)

Αποτέλεσμα εικόνας για Επιμελητήριο Εύβοιας
εκτός επιμελητηριακών εκλογών
ο Νίκος Μώρος όπως αποφάσισε
η εκλογική επιτροπή


Θλίψη και απογοήτευση μας προκαλεί το γεγονός του αποκλεισμού του Νίκου Μώρου από τις επιμελητηριακές εκλογές

…..Εκτός από το ουσιαστικό κομμάτι του ότι είναι ανεπίτρεπτο για ένα συνδυασμό που διεκδικεί την προεδρία , να αποκλείεται για τυπικούς λόγους (καλά δικηγόρους δεν έχει ο συνδυασμός;;;;;;;;) υπάρχει και το συναισθηματικό σκέλος για τον γράφοντα….

Ο συνδυασμός νέο επιμελητήριο δημιουργήθηκε από το Γιάννη Λιονάκη αλλά είχαμε προσωπικά ενεργή εμπλοκή τόσο στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, στην αναζήτηση υποψηφίων πολλοί από τους οποίους συμμετείχαν ύστερα από προσωπικές επαφές σε όλο το νομό με πολύ κόπο και αγώνα, απέναντι σε πόλεμο εκφοβισμών από την τότε προεδρία και άλλους παράγοντες του επιμελητηρίου και της πολιτικής κλπ. Κλπ….

Με αντίξοες συνθήκες είχαν βρεθεί 120 υποψήφιοι (καμιά εικοσαριά ακόμα είχαν κάνει πίσω ύστερα από πιέσεις!!!!) Ακόμα και το λογότυπο του συνδυασμού φέρει σε μεγάλο βαθμό τη συμμετοχή του γράφοντα….

Ήταν από τους πιο δύσκολους και ωραίους προεκλογικούς αγώνες και είμαστε υπερήφανοι  για τη δημιουργία αυτού του συνδυασμού…..


Με την αποχώρηση του Γιάννη Λιονάκη από την προεδρία δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι θα επέλθει και η πλήρης κατάρρευση του «νέου Επιμελητηρίου»….

Είναι θλιβερό για τον θεσμό όχι μόνο ότι δεν θα υπάρχουν τρείς συνδυασμοί στο επιμελητήριο της Εύβοιας αλλά και το ότι οι άλλοι δύο είναι πολύ κατώτεροι των περιστάσεων…

Ο θεσμός του ευβοϊκού επιμελητηρίου φθίνει διαρκώς και τείνει στην πλήρη απαξίωση και υποβάθμισή του….

Κρίμα!!!!!



Νίκος Αγγελής