η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Αποκλειστικό: Το ΠΑΜΕ του Κ.Κ.Ε πλειοψήφησε σε σύσκεψη του εργατικού Κέντρου και καθόρισε το χώρο συγκέντρωσης στην αυριανή απεργία

Αποτέλεσμα εικόνας για εργατικό κέντρο Εύβοιας


Μια απόφαση πρωτοφανής για τα χρονικά του εργατικού κέντρου πάρθηκε σε πρόσφατη συνεδρίασή του καθώς ουσιαστικά η παράταξη του Στέφανου Μπασινά έχασε τη δεδηλωμένη και μειοψήφησε σε σχέση με το που θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση για την Αυριανή απεργία…..


Εδώ και πάρα πολλά χρόνια το Κ.Κ.Ε. δεν κατάφερνε ούτε την πλειοψηφία στις εκλογές να κερδίσει αλλά ούτε και να καθορίσει τον τρόπο της αντίδρασης ή το μέρος πραγματοποίησης μιας κινητοποίησης…. Συνήθως -για την εργατική πρωτομαγιά π.χ. η πλειοψηφία του Ε.Κ.Ε αποφάσιζε να γίνει στην οδό Φριζή και το Π.Α.Μ.Ε πήγαινε στην παραλία ή στην αγορά κάνοντας τη δική του συγκέντρωση…. Αυτή τη φορά έγινε σύσκεψη και υπήρξε ισοψηφία….



Η συνεδρίαση αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα στην οποία το Κ.Κ.Ε. πήρε την πλειοψηφία και όρισε ως τόπο συγκέντρωσης την πλατεία της αγοράς…


Η συγκεκριμένη στιγμή είναι αν μη τι άλλο ιστορική για το κόμμα του Περισσού που φαίνεται ότι αλώνει το εργατικό κέντρο της Εύβοιας εκμεταλλευόμενο την ανυπαρξία και την αδυναμία της παρούσας διοίκησης….