η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συγχαρητήρια στην επιτροπή ποιότητας ζωής για τη μεταφορά της Λαϊκής του Σαββάτου στο πάρκο Ελευθερίας

Αποτέλεσμα εικόνας για λαϊκή αγορά Χαλκίδας σύσκεψη


Αξίζουν συγχαρητήρια στην επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου Χαλκιδέων που αποφάσισε τη μεταφορά της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου στο πάρκο Ελευθερίας και δεν επηρεάστηκε από το κλίμα τρομοκρατίας που δημιούργησαν σε πρόσφατη συνεδρίαση επαγγελματίες και έμποροι της Λαϊκής… (η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε ευχάριστα....)



Όσοι ασχολούνται με τα κοινά πρέπει να διέπονται από τις αρχές της δικαιοσύνης, της ισονομίας και του σεβασμού προς όλες τις θιγόμενες πλευρές μιας απόφασης…..

Οι έμποροι των λαϊκών αγορών παλεύουν για το ψωμί τους αλλά δεν μένουν οι ίδιοι σε περιοχές που για χρόνια επιβαρύνονται αποκλειστικά από τη διενέργεια λαϊκών αγορών, λες και δεν υπάρχουν άλλα μέρη στη Χαλκίδα να μοιραστούν το βάρος….

Οι πολίτες της περιοχής Βροντού δεν είναι δημότες δεύτερης κατηγορίας….



Επιπλέον όσοι ασχολούνται με την αυτοδιοίκηση πρέπει να έχουν το θάρρος να πάρουν μια πολιτική απόφαση με πολιτικό κόστος και όχι να σύρονται πίσω από λαϊκίστικες (με την έννοια του λαϊκισμού ως φαινομένου και όχι των λαϊκών αγορών) φωνές….

Ο σωστός πολιτικός οδηγεί το λαό με τις αποφάσεις του και δεν σύρεται πίσω από τον όχλο…


Υ.Γ. Πολιτικό που να μη φοβάται το πολιτικό κόστος στην Εύβοια μόνο τον πρώην νομάρχη Θανάση Μπουραντά γνωρίζουμε.... προφανώς δεν είναι τυχαίο το ότι ο πρόεδρος της επιτροπής ποιότητας ζωής είναι ο γιός του Γιώργος.