η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2018

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις προσβολές και τις αναίτιες επιθέσεις

Αποτέλεσμα εικόνας για ¨εφη Ντίνη


Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 μπλόγγερ και ραδιοφωνικός παραγωγός της Εύβοιας ονόματι Έφη Ντίνη υποστήριξε το Θανάση Μπουραντά ως υποψήφιο Δήμαρχο της περιοχής αφού προηγουμένως προσπαθούσε να επιβάλει άλλη υποψηφιότητα (του τηλεοπτικού λογιστή κ Αμπελιώτη) και πολεμούσε λυσσαλέα το Θωμά…..








Παράλληλα προωθούσε διαφημιστικά τον Αλέξανδρο Θεοδώρου ανιψιό του πρώην υπουργού Χρήστου Θεοδώρου και προέδρου της ομάδας Μπάσκετ της Κύμης….. η κυρία Ντίνη έχοντας εξασφαλίσει μηνιαία διαφήμιση από τον κύριο Θεοδώρου από την ομάδα της Κύμης και εκμεταλλευόμενη της πολιτικές του φιλοδοξίες πραγματοποιεί κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές στον Εύριπο στις οποίες μιλά με εντελώς προσβλητικό τρόπο για τον πρώην Νομάρχη και νυν δήμαρχο Αλιβερίου….



Μάλιστα όταν τσακώνεται με τον κύριο Θεοδώρου γράφει ύμνους για τον αντιδήμαρχο Αλιβερίου Νίκο Μπαράκο και όταν η διαφημιστική προβολή Θεοδώρου είναι ικανοποιητική τότε βρίζει και τον Μπαράκο….



Το τελευταίο διάστημα επίσης αναζητά νέο και άφθαρτο υποψήφιο για την περιοχή Αλιβερίου ο οποίος μπορεί να είναι είτε ο χορηγός του μπλοκ και της εκπομπής της κύριος Θεοδώρου είτε η Μίνα Παπαναστασίου περιφερειακή σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη ….



Είναι ξεκάθαρο ότι η Έφη Ντίνη δεν έχει πάρει ποτέ χρήματα από το Θανάση Μπουραντά και ούτε πρόκειται….


Είναι επίσης ξεκάθαρο πως ο πρώην Νομάρχης και νυν δήμαρχος θα βρίσκεται στο στόχαστρό της μέχρι τις επόμενες εκλογές….



Γνωρίζουμε επίσης ποιος θα είναι ο ευνοούμενος της συγκεκριμένης κυρίας και για ποιο λόγο… Ο Κόσμος όμως του Αλιβερίου αναρωτιέται προς τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής…. «καλά αυτή δεν είναι που έλεγε τα καλύτερα για εσάς;;;;;



Σήμερα γιατί σας βρίζει;;;;;»…. Αυτονόητα έρχεται η απάντηση στο μυαλό τους….



¨όλα αυτά είναι απολύτως λογικά για κάποιους στην Εύβοια που έχουν πάθει Μιθριδατισμό στην προσβολή ανθρώπων και τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας πολιτικών προσωπικοτήτων και επιχειρηματιών του νομού….


Μπορεί κάποιος να κάνει πολιτική κριτική και επιβάλλεται να είναι όσο σκληρή χρειάζεται όταν γίνεται με επιχειρήματα...



Υπάρχουν όμως και όρια που επιβάλουν την καλή συμπεριφορά και το σεβασμό της τιμής και της υπόληψης ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στα κοινά….


Δεν μπορείς για παράδειγμα να βγαίνεις στο ραδιόφωνο και να λες «ο παππούς που δεν ακούει καλά»….. Θα ήθελε αυτό να το πουν για τον δικό της τον πατέρα η κυρία Ντίνη;;;;;


Δεν φταίει όμως εκείνη ….φταίμε όλοι εμείς που δεν προσφεύγουμε στο Εθνικό συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης και στη δικαιοσύνη για να πάρουν την άδεια ραδιοφώνου όποιου της έχει δώσει μικρόφωνο για να προσβάλει και να εξευτελίζει τους ανθρώπους…



Νίκος Αγγελής